MARKTAPOTHEEK ARENDONK

Van heel de gezondheidssector is de apotheek het meest laagdrempelig. U stapt binnen zonder afspraak en alle vragen over uw gezondheid krijgen een gepast advies. In een dorpsapotheek als de onze is die persoonlijke begeleiding natuurlijk nóg vanzelfsprekender. Ons motto is dan ook "uw gezondheid verdient advies". Elke medicatieaflevering gaat gepaard met een persoonlijk gesprek: begeleiden, adviseren, luisteren, ...
Onze klanten weten dat ze met al hun vragen over gezondheid bij ons terecht kunnen. Naast geneesmiddelen bieden we ook sportbegeleiding, babyverzorging, reisadvies, enz. We beschikken over een grote, moderne apotheek met een ruim aanbod aan producten en opgeleid personeel. We staan in voor de opvolging van uw medicatie en fungeren als raadgever en gezondheidscoach.

Een van onze specialisaties is farmaceutische zorg, waarin we op maat uw geneesmiddelenprofiel bijhouden en begeleiden. Daarnaast spitsen we ons ook toe op voedingsadvies, zowel bij ziekte als voedingstips voor een betere gezondheid (voedingsspecialiste van dienst is …). Verder kan u ook opteren voor een huidanalyse zodat u steeds beschikt over de juiste producten voor uw huidtype.

Kortom, wij gaan er prat op dat u met een gepaste oplossing en met een gerust hart naar huis kan gaan.

Grote groet,

Michel Duyts (apotheker-titularis)
Ann Moriaux (apotheker)